Hypnos och hypnoterapi

Välkommen till hypnosens helande kraft!

Känner du begränsningar i ditt liv som gör att du inte du kan leva ditt liv fullt ut? 

Eller önskar du bara att lära känna dig själv lite bättre? Vill du ha mer framgång?

Enligt Johan Kullberg, Dynamisk Psykratri, hamnar vi i en kris då "våra tidigare erfarenheter och kunskaper inte räcker till för att bemästra den aktuella situationen". Alla hamnar vi i utvecklingskriser för eller senare, men ibland mår vi bara dåligt och plötsligt känner vi smärta i kroppen eller oro och ångest. Varför gå och må dåligt när du kan ha det bra.

Hypnos är en av de mest framgångsrika metoder då du löser upp blockeringar och energier som stoppar. Det fina med hypnos är att du är regissören i ditt liv och du får egna verktyg i hur du kan hjälpa dig själv. Så att du kan leva fritt i harmoni, glädje... framgång.

Jag håller dessutom kurser i hur du kan prestera mera i alla avseenden. Slå mig gärna en signal på 0760-27 80 01. Så återkommer jag så snabbt som möjligt.

Nyhet!

Res i tiden med Fast Progression!

Vet du med dig själv att du har blockeringar, men vet inte hur du ska ta tag i dem? Jag hjälper dig att lösgöra dina blockeringar. Alla människor har ett känslomaterial från barndomen, cellminnen i från tidigare liv. Du kan tro dig veta vad det är. Du ska inte tro du ska veta. Du har kanske gått till en psykolog, psykoterapeut och ändå kommer du inte vidare. Då kan din låsning sitta på ett själsligt plan. Jag är en av de få i Svergie som jobbar med den nya tekniken Fast Progression.
Boka ett möte 3 session via skype eller kom till min praktik i Limhamn.
Vi lösgör blockeringar som du har fått i detta livet. (HypnoTerapi)
Vi lösgör cellminnen som sitter i tidigare liv. (TLT Tidigare Liv Terapi).
Vi sätter fart på din utveckling och går framåt, vilket förkortar utvecklingsprocess med flera år. (Fast Progression).

Kostnad 2000 kr

Gör en inre resa och bli fri allt som hindrar dig att ta dig vidare i livet.
Steget till att finna din själs syfte.

Vad är hypnos?

Hypnos är ett tillstånd mellan vakenhet och sömn, precis före vi ska somna kommer vi in i ett tillstånd som kallas för trance. I detta trance-tillstånd är vi väldigt mottagliga för förändring. All form av avslappning är hypnos. Vi upplever hypnos dagligen utan att veta om det. När du dagdrömmer, när du kör bil, står och diskar mm. Det mirakulösa med hypnos är att det accelererar vårt undermedvetna och går förbi det kritiska och analyserande tänkandet. Tänkandet reduceras och det undermedvetna jaget kommer att släppas fram och saker som du tidigare inte har vetat om och som har legat som dolt för det medvetna jaget kommer fram. Ibland vet vi bara inte varför. Alla känslor vi har sätter sig som en fysisk reaktion i kroppen.

Hypnos är ett tillstånd av fullständig avslappning samtidigt som det medvetna jaget är kristallklart - man kan tyckas sova men det omedvetna är mer uppmärksamt än i normal vakenhet.

Är hypnos riskfritt? Ingen har någonsin blivit skadad av hypnos. Det värsta som kan hända är att du somnar under hypnosen och det har aldrig hänt mig. En duktig hypnoterapeut förstår det dynamiska tillståndet.

Hypnoterapi och hypoanalys är en kraftfull metod att lösa inre konflikter som kan begränsa individens vardagliga liv och är också en utmärkt metod för personlig utveckling.

Vad kan du få hjälp med?

 • Sockerberoende
 • Trauma
 • Depressioner
 • Tinnitus
 • Stamning
 • Sova bättre
 • Få hjälp med psykiska problem
 • Bli av med tvångsmässiga beteenden
 • Bota fobier
 • Viktminskning
 • Ta fram förträngda minnen
 • Skapa framgång - idrottsprestationer
 • Ta bort smärta

Vanliga missförstånd om hypnos?

"Man blir styrd och kontrollerad av den som utövar hypnos" 
Fel: Du kan aldrig bli fråntagen din egenkontroll utan din vilja. Istället ger hypnos dig tillgång till ökad kontroll.

"Man kan fastna i hypnos!" Fel: Det är omöjligt att fastna i hypnos då det är ett tillstånd av förändrat medvetande som vi är två gånger om dagen minst, vid uppvaknande och insomning. Det värsta som skulle hända är att någon somnar och det händer inte eftersom jag finns där och håller i den dynamiska processen.

"Det är bara vissa som kan blir hypnotiserade" Fel: De flesta kan bli hypnotiserade.

"Hypnos är farlig" 

Fel: Det ger snarare ökad kreativitet att lösa saker och förbättrad hälsa

"Man kan säga saker under hypnos som man inte sedan kommer ihåg" Vanligen kommer man ihåg allting man har upplevt och sagt.

Regressionsterapi

Om tidigare liv!

Bli guidad till ett eller flera liv under säker handledning under hypnos.  Som en spännande resa i tiden. Med regression kan du uppleva och minnas saker från ett tidigare liv! Det kan vara saker som påverkar dig i detta livet. Det kan vara låsta känslor som ligger och blockerar ifrån en svunnen tid.

Vad är syftet med regressioner?

 • Återuppleva och frigöra starka nedtryckta känslor från traumatiska händelser och därmed läka känslomässiga sår 
 • Se och bryta mönster - både fysiska och känslomässiga upprepningar
 • Återuppleva och släppa taget om smärta, rädslor, fysiska åkommor, skuld och skamkänslor
 • Förstå och hela störda relationer
 • Befria sig från dödsångest

Hur upplevs tidigare livsminnen?

Det vanligaste är att man kommer i kontakt och beskriver sina tidigare livsminnen på ett av följande två sätt där första 
är mest frekvent.

 • Man träder in i ett liv och kan ge en mer eller mindre detaljerad bild av det livet och dess händelser. Det börjar ofta i barndomen och slutar vid döden.
 • I ett flöde av viktiga händelser sammanfattar det undermedvetna de viktigaste eller mest betydelsefulla händelserna från flera olika liv. Ibland framträder ett mönster tydligt redan från början. Andra gånger är mönstret subtilt och klarnar inte förrän i slutet av regressionen.

Boka en tid redan idag! 

Tel: 0760-027 80 01 eller vid bokning av tid 076-138 16 48 

Mejla: [javascript protected email address]

Deep Change - Inspire

Elisabeth Persson

Dipl.lifecoach och Cert. hypnos och hypnoterapeut