Spirituell Guide 0939-111 90 77

(samtalet kostar 19.90 per minut, kundtjänst 040-442304, Deep Change)

Du kan välja om du vill boka en sittning i lokalen eller så ringer du per minut!

Från och med den 14 juli 2015 startar jag ett eget betalnummer.

18.00-24.00

Denna vecka                                                                  
Måndag      
Tisdag 9.00-12.00  14.00-17.00  
Onsdag    12.00-17.00 18.00-24.00
Torsdag     18.00-24.00
Fredag    14.00-17.00 22.00-24.00
Lördag     18.00-24.00
Söndag      

Jag är på Näras mässa den 11-14/10 oktober. Kommer åter den 15/10.

Om du vill nå mig på andra tider skicka mig ett sms så kopplar jag på eller meddelar när jag är ledig.

Jag hälsar gamla och nya kunder varmt välkomna och ringa!

Efter att ha jobbat för Experthjälp i ett flertal år väljer jag nu och ta andra vägar.

Har du fastnat någonstans i livet? Trött på jobbet? Kärleksproblem? Eller vill du bara ha inspiration eller stämma av dina egen medialitet med min medialitet. Står du vid ett vägskäl? Då kan en medial vägledning med vanliga spelkort vara lösningen! Jag kopplar upp mig till källans gudomliga kraft och kommunicerar med dina och mina guider och fångardina energier och helt plötsligt är vi där och jag kan berätta om dåtid och nutid. Förbered dig gärna med frågor. Guiderna fångar upp vad som händer i ditt medvetande och vad som är den allra bästa lösningen för dig just nu. Ibland kommer namn och personer som finns i din närhet och som är involverade på ett eller annat sätt i ditt liv.

Jag behöver egentligen inga redskap när jag kanaliserar fram dina svar låt kalla det från Gud och Universum och källans gudomliga intelligens. Korten använder jag för att stämma av viktiga frågor. Men korten visar också på möjliga vägar och ger dig svar som underlättar dina beslut (korten eller jag tar inte besluten åt dig, jag visar bara på alternativen eller vilka vägar som ligger öppna). Men hur kan då korten veta vad som kommer att hända? Jag har haft ett sjätte sinne sedan jag var mycket liten. Jag bara vet utan att veta. Det ligger i släkten. Jag vet bara att det funkar. Jag har haft massor med läggningar med min egen stjärna som jag lärde mig som 7 åring. Jag hålller kurser med min egen stjärna i hur man spår i vanliga spelkort som Saida och många av vägledare som jag har utbildat finns ute på andra linjer. De som får arbeta åt mig är utbildade Intuitiva Energi Healers - Core Energy Coacher. Jag har arbetat som egen företagare med förändring och utveckling, andlig och personlig sedan 1998 i 17 år. Den stjärnan har jag själv skapat till skillnad ifrån andra kan jag ange tid. Det är ovanligt!

Ring mig för bokning av en medial vägledning på 076-0276008 om du vill träffa mig personligen på min praktik i Limhamn, Vasagatan 14C Limhamn. Om du behöver snabb hjälp så titta när jag finns tillgänglig på betalnummer 0939-111 90 77 

Har du inte tid att träffa mig personligen? Om du vill ha läggningen över skype eller via telefon så funkar det precis lika bra.

Lifecoachning

Vid livsoaching tittar vi på hur du lever ditt liv i helhet idag. Vill du leva ditt liv på ett annat sätt än vad du gör idag? Har du balans med de fyra F:en; Familj, Förmögenhet, Fritid, och Framgång på jobb?

Jag hjäper dig med att sammanfatta den kompetens du har idag och överför din kunskap till det du vill. Din livsväg finns inom dig och vågar du följa din gudomliga vägledning? Go with the flow! Beby!

När eleven är redo visar sig läraren och det kan vara jag. Om du väljer det!
Genom att ha en livscoach som inte talar om för dig hur du ska nå ditt mål utan tror på dig och får dig att hitta svaren inom dig själv med hjälp av aktivt lyssnande, kreativa, öppna frågor, förtroende, närhet och direkt kommunikation upptäcker du din fulla potential och förmåga till eget växande och framgång i livet. 

Målet med framgångsrik coaching är;

  • Att hitta ditt mål eller livsuppgift
  • Att utforska var du är och hur det känns just nu.
  • Att se dina hinder eller blockeringar. Att hitta möjligheter och nya resurser för att kunna eliminera hindren så att vägen till ditt mål öppnar sig.
  • Att känna framgången och storheten i dig själv när målet är nått med vetskapen om att du faktiskt hade alla svaren själv.
  • Att befästa framgången så att målet integreras i ditt liv.

Boka en tid redan idag! 

Tel: 0760-278001, sms:a om du vill att jag ska ringa upp!
Mejla: [javascript protected email address]

Deep Change - Inspire
Elisabeth Persson
Dipl. Lifecoach och Cert. Hypnos och hypnoterapeut