Core Energy Soul Formula

Produktbeskrivning:
Core Energy Soule Formula®

Ta chansen och bli en certifierad Core Energy Healer/LifeCoach

Förändra din kärnenergi!
Förändra ditt liv!
Förändra världen!

Du har nu möjlighet att delbetala din utbildning inför varje 2,5 dagars steg.

Tre gånger 2,5 dagar.

Datum: Del 1. 25-27 september, Del 2. 23-25 oktober. Del 3, 20-22 November.
Plats: Deep Change i Malmö - Vasagatan 14C, Limhamn.
Pris: 2900 kr per för varje delkurs 1 av 3.

Core betyder tillbaka till hjärtat av själen och du måste göra ett skifte i dina energier för att transformationen ska nå fram och hela ditt hjärta. Den här utbildningen hjälper människor att läka själen genom att plocka bort blockeringar så att de kan komma tillbaka till sin egen kärnenergi. Man kan säga att tekniken är hypnos, men utan induktioner och det är en snabb terapi rakt in i ditt super-undermedvetna.

Kursen baserar sig på Elisabeth Perssons coachmetod Core Energy - som hjälper klienten att lösa energiblockeringar och skapa välmående och överflöd så att du kan lösgöra din själ från gamla begränsningar som inte gynnar dig. (Elisabeth Persson – Deep Change håller i utbildningen).

Du kommer att lära dig verktygen till de 13 spirituella insikterna från boken Finn Din Core Energy – Designa Din Framtid! Du lär dig bland annat tekniker för hur du plockar bort energiblockeringar och läker dig själv och dina klienter på alla plan genom den nya tekniken Fast Progression.

Först när du plockat bort det som hindrar dig från att leva i din kraft, är du redo och ta steget och leva i din dröm. I annat fall är detta ett fantastiskt redskap för andlig och personlig utveckling.

Under utbildningens gång kommer du att utveckla din intuitiva och mediala och förmåga, där du kan hjälpa dig själv och dina klienter att bli av med både negativa mönster från generationer tillbaka och överflödsblockeringar (fattigdomstänkande), som hindrar oss att leva i vårt sanna jag och finna vår själs syfte.

Du får hjälp i hur du kontaktar källan genom att koppla upp dig till den den gudomliga kraften och healingrummet där all läkning sker. Som en mästare av metoden Core Energy tar du del av själslig visdom så att gammal karma och chakran öppnas upp.

Din själsliga visdom och de 13 spirituella insikterna kommer och hjälpa både dig själv och dina klienter så att du kan läsa deras energier. Det är det din gudomliga intuition som talar. Det är ett plus för er som har gått min kurs i hur du spår i vanliga spelkort och utvecklar din intuition, men inget måste. Du kan bara fortsätta där du är på din livsväg.

Om du själv sitter fast eller har något som hindrar dig att leva i din dröm, så gör det inget, då utbildningen även fungerar som en självläkningsprocess, där du läker dina blockeringar, fattigdomstänkande eller präglingar som har hindrat dig att ta dig fram på din livsväg. 

Du får hjälp att ta steget till det okända genom framgångstillståndet Core Energy. Core Energy är ett vinnartillstånd som du kan gå in och ut ur när du själv behöver. Sen finns det inget som hindrar dig att göra vad du vill.

Kombinationen av att rensa gamla blockeringar i detta livet, tidigare liv och att du gör en resa in i framtiden med den nya metoden Fast Progression gör Core Energy metoden mycket effektiv, du kan tar bort mönster/begränsningar och negativa energier i alla möjliga situationer.

Efter genomgången kurs blir du Certifierad Core Energy Coach som ett kvitto på att du behärskar Intuitiv Energi Healing/Life coachning.

Efter anmälan på nätet tar Elisabeth kontakt med dig för att förbereda dig inför första utbildningstillfället. Plats Malmö på Vasagatan 14C i Limhamn där utbildningen äger rum. Utbildningen är dagtid från fredag kl 14.00–18.00. lördag kl 9.00-17.00, söndag kl 9.00-16.00.

Det här säger en av kursdeltagarna på Core Energy coachutbildning.

Anmälan är tidsbegränsad och löper ut den 15 september och sedan kommer inte utbildningen och kunna säljas förrän nästa termin.

Vid fler frågor kontakta Elisabeth Persson genom telefon 0760-278001 eller sms:a, eller mail [javascript protected email address]

”Core Energy Soule Formula - terapin har verkligen hjälpt mig. Jag har varit sjukskriven i flera år och jag jobbar idag som healer, konstnär och vägledare. Idag jobbar jag själv med min dröm med medial vägledning och egen praktik inom intuitiv energi healing. Metoden Core Energy är outstanding. Elisabeth är bara så kunnig. Det sker mirakler varje dag. Alla som kommer i kontakt med detta borde verkligen prova, Fantastiskt! Jag är så tacksam!”

Kristina Håkansson

Anmälan och betalning