Affärsutveckling

På vilken nivå behöver du hjälp?

Jag vänder mig till två olika målgrupper när jag jobbar med affärsutveckling.

”jag brinner för att skapa förändring och utveckling i människors liv”

                                                              Elisabeth Persson, Deep Change                                                                               

Nystartade företag som håller på att presentera sitt erbjudande för världen och behöver hjälp med att utveckla sin affärsidé. Frågor som du som nyföretagare bör ställa dig är: 

Vad vill du få ut av livet? Försök inte lösa ett befintligt problem som att du inte trivs på jobbet just nu. Lägg det vid sidan så länge, annars är risken att du fastnar ett fattigdomstänkande.

Ställ dig hellre frågan:

Vad vill jag verkligen, verkligen göra?

Det måste vara något som ger dig mening och riktning i livet. Tillsammans presenterar vi ditt erbjudande genom och vara mycket konkret, antingen får du feedback rent affärsmässigt på din hemsida, marknadsföringsplan eller så hjälper jag dig med grunderna för vad som ska stå på din hemsida eller hur du ska komma igång med din marknadsföring och försäljning. Varför inte ta hjälp av en starta eget rådgivare/affärsutvecklare som har gedigna kunskaper inom hypnos, mental träning och personlig utveckling.

”Det ska inte vara realistiskt på något sätt. Det ska inte vara enligt SMART metoden det är förlegat tänkande enligt mig. Det är meningslöst att göra en affärsplan som passar systemet och går emot dina idéer”

Däremot ska du vara helt klar över vad du behöver göra för att pengarna ska
komma in.

Tänk Nytt!

  1. Specificera en summa pengar som du vill tjäna under nästa år.
  2. Berätta sedan för mig hur du måste handla (action) för att pengarna ska komma in.
  3. Kontakta mig och jag ska hjälpa dig och sätta upp en plan inom mental träning och hypnos för hur du ska få fullständig framgång. 

Boka mig en hel dag 5000 kr inkl. moms. 

Eller betala mig per timma 700 kr exkl. moms. småföretagare.

Befintliga företag äldre företag, gärna tillväxtföretag som vill ha nya energier utifrån. Du är beredd att ta ditt företag från en nivå till en annan. Vill ha hjälp med nytänkande kring ledning och styrning. Skapa nya affärsinnovationer d v s kringtjänster runt befintliga produkter eller tjänster.

Du upplever att organisationen inte utvecklas och kan t o m känna att du sitter fast eller att organisationen spretar. Du behöver en affärsutvecklare med helt andra förmågor. En affärsutvecklare som hjälper dig som företagare med personlig utveckling, ledarskap och organisationsutveckling. Någon som hjälper personalen med personlig utveckling, kompetensutveckling och som kan sätta i gång ett förbättringsprogram som är så enkelt att sätta igång att det blir helt självgående. Innehåller: Kvalitet, kundorientering och kommunikation. Jag föreslår att vi redan nu bokar in tre olika möten

  1. På det första mötet träffas vi går igenom Nuläget.
  2. På det andra mötet träffas vi och tittar på Drömläget.
  3. På det tredje mötet sätter vi igång en handlingsplan till ett förbättringsprogram affärsinnovationer som skapar nytänkande kring ledning och styrning. Du får hjälp med att skapa organisatorisk kreativitet på företaget.

Boka mig under tre halvdagar 10 000 kr inkl. moms.

Du kan också betala mig per timma: 1000 kr exkl. moms.

 

Boka en tid redan idag! 

Tel: 0760-278001, sms:a om du vill att jag ska ringa upp!. 
Mejla: [javascript protected email address] 

Deep Change - Inspire
Elisabeth Persson
Dipl. Lifecoach och Cert. Hypnos och hypnoterapeut