Elisabeth Persson

  • Den 22 nov 2014 lanseras e-produkten. Finn din Core Energy - designa din framtid. Finns till för dig som är intresserad av personlig utveckling och/ eller vill göra ett karriärskifte till din själs syfte.
  • Certifierad Hypnotisör och Hypnoterapeut (Jack Johansen) NGH och SAHH se nedan
  • Diplomerad Lifecoach (Sofia Manning)
  • Mediumkurs Norska Spirutalistföreningen, (Anne Fehn)
  • Utbildad studie- och yrkesvägledare 120 p
  • Starta Eget rådgivare Malmö Stad
  • Konsult inom Koncept 3K, egen företagare (kvalitet, kommuikation och kundorientering).
  • Författare till boken "Skapa organisatorisk kreativitet på företag" Se koncept3k.se
  • Kursledare på Deep Change:s kursgård

Under flera år av personlig utveckling delar jag nu med mig av 13 spirituella insikter för hur du kan leva livet fullt ut. Utbildningen innhåller 13 ljudfiler avsnitt för hur du ska finna din Core Energy. Core Energy är din grundenergi och ett optimalt tillstånd. Du får 6 meditationer och övningar. Samt utbildningsmaterial för varje avsnitt. Utbildningen finns att laddas ner på min facebooksida, under fliken Core Energy på denna sidan eller om du vill veta mer gå in på www.core-energy.se

I min kompetens som personlig, andlig vägledare, hypnotisör och starta eget rådgivare har jag många verktyg att arbeta med, därför är jag flexibel och anpassar mig efter klientens behov och önskemål. Min enda avsikt är klientens allra bästa och jag ger dig fri tillgång till din egen bank av kunskap, passion och personliga talanger.

I mitt sätt att jobba kopplar jag ofta ihop mina olika kompetenser exempelvis genom hypnos och kan ge dig ett helt nytt mind-set tillsammans med mental träning. Detta för att påverka dina föreställningar och du får den mest effektiva behandlingen. Jag utgår alltid från den personen som jag har framför mig och följer min intuitiva och spriutiella gåva. Varje individ är unik och det tar jag alltid fasta på. Med mina utbildningar och erfarenheter inom hypnos, starta eget rådgivning, förändring och utveckling gör jag allt för att ge dig fullständig framgång. Lyssna på min mp3 filen Fullständig Framgång av Elisabeth Persson finns att köpa i på iTunes, kostar 99kr. Ladda ner den i din telefon du också :-)! Finns mer info på första sidan.                                                             

 

Elisabeth Persson
Dipl. Lifecoach och Cert. Hypnos och hypnoterapeut

Boka en tid redan idag! 

Tel: 0760-278001, sms:a om du vill att jag ska ringa upp! 
Mejla: elisabeth@deepchange.se

Deep Change - Inspire
/ Elisabeth

Vad är NGH? 

National Guild of Hypnotists är Världens största organisation. 1950 fick en grupp hypnotisörer, ledd av dr. Rexford L.North, chef för Hypnos Center i Boston, Massachusetts, en idè att bilda en nationell medlemsorganisation rörande hypnos. Med dr. North vid styret lanserades nationella sällskapet för hypnotisörer officiellt våren 1951 och inom kort, bildades lokalavdelningar i många större amerikanska och kanadensiska städer. 

Under dessa sextio år har organisationen bidragit till ett stort utbyte av idèer, vänskap, förtroende och samverkan mellan praktiserande läkare, vilka samtidigt främjar och försvarar sin vetenskapliga yrkesverksamhet och hypnosfilosofin.

Måttot sen 1950-51 har varit, att nationella sällskapet för hypnotisörer ska framstå som ett öppet forum för fritt utbyte av idèer rörande hypnos. 

Vad är SAHH? 

SAHH är en organisation för hypnosterapeuter som inledningsvis är utbildade genom Hypnosterapeut/Jack Johansen/Sverige och HypnosCollege/Rene Fredriksen/Danmark. Deras målsättning är att även få med Norge i detta skandinaviska samarbete. Organisationens syfte är att samla utbildade hypnosterapeuter, möjligheter att kommunicera och reflektera genom SAHH´s forum. Vidare skall organisationen erbjuda  kompleterande hypnosterapiutbildningar inom specifika områden.