Workshops för andlig och personlig utveckling

Elisabeth Persson är en ledande lärare och utbildare inom, hypnos, energihealing och affärsutveckling. Här är ett utval av hennes workshops och psychic skills.

Core Energy kurser/meditationer:

Höj ditt medvetande - meditera under bar himmel i sommar!

Jag kör en repris av fjorårets succé att meditera under bar himmel.
Vill du meditera inför bar himmel? Höj dina vibrationer till nivåer som du inte trodde var möjligt. Vi träffas på stranden i Sibbarp/Limhamn torsdag den 4 juni.

Deep Change kommer att ha meditationer under hela året i lokalen på Limhamn, Vasagatan 14 C i Limhamn i Malmö och under sommaren under bar himmel i juni. Juli (semester två veckor) och i hela hela augusti fortsätter dessa meditationer. Sedan blir det inomhus.

Det handlar om hur du ska kunna höja ditt medvetande och finna din Core Energy!

Boka här!

Bronspaketet
Börja med att ladda ner . Finn din Core Energy och designa din framtid. Studera hemma när du har tid i egen takt. Utbildningen innehåller 13 avsnitt för välmående och överflöd. Pris 595kr.

Sliverpaktet
Du laddar ner Finn din Core Energy och designa din framtid. Du läser programmet hemma för att sedan träffas vi alla över en helg i höst. Utbildningen innehåller 3 session och plockar bort blockeringar där de finns för att sedan göra en Fast Progression.  Sessionerna går att utföras via skype eller på min praktik i Limhamn. Pris 2990 kr.

Guldpaketet
Ladda ner Finn din Core Energy – designa din framtid. Vi träffas under en hel vecka och jobbar med att förädla och utveckla dina tjänster och produkter till möjligheter som du inte trodde var möjliga. Pris 6995 kr.

Core Energy - Lifecoach/IntuitivEnergiHealer Live

Vill du utbilda dig till Core-Energy coach? Vill du jobba som lifecoach/intuitivhealer/affärsutvecklare? Jag söker driftiga personer som vill utveckla sig personligen och andligen till core-energy coach.

Vi träffas under 3 helger

  • 25-27 september 
  • 23-25 oktober
  • 20-22 november

Pris, produktinformation:

Anmälan:

Vill du veta mer kontakta Elisabeth 0760-278001

Helgkurs "Future Life - hur du finner din livsuppgift"

2,5 spännande och transformerande dagar där du expanderar ditt sinne.

Min livsfilosofi är att vi alla har en livsuppgift och att vi har kommit hit av en anledning. För att våga leva i sina drömmar krävs mod, medvetenhet och uppkoppling till källan. Seminarier i Stockholm Göteborg och Malmö har lett fram till att starta upp utbildningar via webben för att nå fler människor. Denna kursen är en utvecklingsdel till "Finn din Core Energy - designa din framtid. Kursen är till för dig som vill få tillgång till hela din energi. Alla människor har en grundenergi - din Core Energy. Hur hittar du din själs syfte? Vad är ditt kall? Hur lär du dig att lyssna på ditt sjätte sinne och följa din egen gps? Vi människor har en stor uppgift som vi aldrig kan komma ifrån och det är att ta reda på vad ditt kall är. Jag är en van starta eget rådgivare och expert på att ta bort medvetna och omedvetna begränsningar.  Var beredd på en mycket spännande framtidsresa med mig och den nya tekniken Fast Progression.

* 13-15 Nov

Tider

Fredag kl. 14.00-18.00

Lördag & Söndag kl. 9.00 -18.00 (lunch ca 1-1,5 timme).

Nöjdhetsgaranti

Vi värnar alltid om hög kvalitet så att du som kund skall slippa oroa dig för om du kommer bli nöjd med den investering du gör. Det betyder att om du mot förmodan inte skulle känna dig nöjd efter första kursdagen är det bara att säga till, avsluta kursen och får alla pengar tillbaka.

Pris

Priset för kursen är endast 2.900:- inkl. moms. Har du gått kursen tidigare är priset 1.900:- inkl. moms.

Arbetsmaterial, fika och tilltugg ingår. Vill du dela upp betalningen är du välkommen att höra av dig.

För Vem?

Kursen vänder sig till både privatpersoner och företagare och är djupgående där teorier varvas med övningar. Du behöver inte ha några förkunskaper.

Antal deltagare

Vi jobbar i en liten och trygg grupp på max 10 deltagare där det finns utrymme för alla deltagarna.

Villkor

Din anmälan är bindande. Skulle något inträffa så att du inte kan gå en bokad kurs har du möjlighet att medverka vid ett senaret tillfälle i mån av plats. Du har också möjlighet att ge bort din plats till en annan person. Skulle du blir sjuk får du mot uppvisande av läkarintyg tillbaka hela kursavgiften förutom anmälningsavgiften på 500 kr.

Mediala kurser:

Lär dig spå i vanliga kort, del 1

Om du vill få direkt kontakt med din intuition och din kanal är korten ett fantastiskt redskap för att utveckla dina förmågor. Det allra bästa för att utveckla dina pychic skills. Kom ihåg det är inte korten som talar till dig. Det du får till dig är dina guider och följevänner. Utbildningen innehåller bland annat: hur du kan öppna upp och stänger ner. Lägga en stjärna som Elisabeth lärde sig redan som 8 åring. Du lär dig att lägga stjärnan, och hur du ska tolka korten. Du får ett kompendium och en kortlek. Fika och frukt ingår, och kursen varar i 4 timmar. 10.00-14.00. Pris 900 Maj, kl 10-14.00.

* 12 Sept, kl 10-14

*  7  Nov, kl 10-14

Anmäl dig här:

Avancerad spå i vanliga kort, del 2

Till för dig som har lärt dig hur du lägger stjärnan och kan tolka korten utantill. Jag ger er en avancerad del i hur du lär dig att stämma av din intuition, du lär dig en frågeteknik som heter duga. Du lär dig ställa de riktiga frågorna till Universum och till din klient. Du lär dig hur du ska gå in i klientens minnes bank med hjälp av din egen kanal och egna frågor. Du lär dig att det går lika bra spå på distans via telefon om inte kanalen är grumlig. Hur rensar du dina energier så du får en glasklar kanal.
Pris 900 kr

* 17 Okt kl 10-14

* 5 Dec, kl 10-14

Anmäl dig här:

Utbildning i Tidigare Liv Regression

Denna kurs är kraftfull. Du lär dig att vara en kanal till tidigare liv. Det är aldrig du som berättar vilka liv andra har haft utan du lär dig hur du försätter personer i trance. Två tredjedelar tror på tidigare liv och rekarnation. Ibland dina klienter sitta fast i tidigare liv. När detta livet har gjort sig känt kan du släppa historien och gå vidare.Genom att upptäcka dina tidigare liv kan du upptäcka en hel del om dig själv. Kusen ligger på två helger i oktober och i november och är över hela helgen. Du blir diplimerad Tidigare Liv Terapeut efter tentamen och redovisade tidigare liv case. Kommer snart information.

 

”Progression – den nya tekniken som fångar din framtid”.

Alla kan utveckla sitt sjätte sinne, genom målinriktad självutveckling och resor in i framtiden. Det här är en unik utbildning för dig som vill komma vidare och göra en djup förändring, snabbt.

Det handlar om hur du ska kunna nå källan till din ”Core Energy”

Utbildningen ger dig massor av övningar innehållande tekniker och verktyg är till för alla som vill följa sin passion motivation och inspiration. Med hjälp av den nya tekniken Future Life Progression, FLP kan du få hjälp att fånga dina drömmar.

  • Målgruppen är alla som önskar göra en djup förändring. Gammal som ung. Erfaren som nybörjare.
  • Hur kan du få, bli och göra allt du önskar… du föddes för att förverkliga dig själv!
  • Boka en tid redan idag! 

Tel: 0760-278001, sms:a om du vill att jag ska ringa upp!
Mejla: elisabeth@deepchange.se

Deep Change - Inspire
Elisabeth Persson
Dipl. Lifecoach och Cert. Hypnos och hypnoterapeut